Artikelen Reacties

MiniatuurA » Blog » Hartelijk welkom bij MiniatuurA

Hartelijk welkom bij MiniatuurA

ballonnenDit jaar bestaat DC-Car 10 jaar!

Opzich al reden voor een feestje echter aan het begin van het jaar bleek dat dit jaar ook de 10.000e decoder verkocht zou gaan worden. In de loop van het voorjaar bleek dat deze decoder in de voorraad van MiniatuurA terecht was gekomen, de vraag was nu natuurlijk bij wie deze decoder uiteindelijk zou belanden en waar deze decoder ingebouwd ging worden??

Tijdens de workshop van 11 April was het zover: de 10.000e decoder werd verkocht, nou ja verkocht… De decoder is geplaatst in een hulpverleningsvoertuig van de SAMSUNGNederlandse Reddingsbrigade. Een Landrover met speciale lichtfuncties.

De auto was als ombouw opdracht voor MiniatuurA aangeleverd door dhr. J. Wolters.

DSC03671Tijdens de workshop van 11 April werd de auto met daarin de decoder als geschenk aangeboden aan de niets vermoedende en totaal verraste dhr. Wolters.

Lees hier zijn ervaring: Een blijde verrassing.

Een totaal verraste heer Wolters

Een totaal verraste heer Wolters

 

 

 

 

 

 

DSC03675

 

 

 

 

 

10.000 decoders in 10 jaar is een zeer bijzonder prestatie aangezien het hier een particulier initiatief betreft van Claus Illchman, de geestelijk vader van het DC-Car syteem. Claus heeft het DC-Car systeem bedacht en ontwikkeld. Een systeem wat dus inmiddels met meer dan 10.000 decoders wereldwijd tot het grootste digitale besturingssysteem voor modelauto’s gerekend mag worden!!! Via deze weg willen we Claus dan ook van harte geluk wensen met deze mijlpaal en hem bedanken voor alle inspanningen waarvan inmiddels zo vele modelbaan bezitters genieten.

 

Een kort beeldverslag van de ombouw van de Landrover, met dank aan Herman van Riel die e.e.a heeft uitgevoerd:The making of….

Geplaatst in: Blog

2 Responses to "Hartelijk welkom bij MiniatuurA"

  1. Dennis says:

    Het is zeker het waard dat dc-car nu al 10.000 decoder heeft verkocht. Ik ben nu ook bezig met dc-car en ik heb 1 auto al gekocht en als ik ga kijken wat die kan ben ik al overtuigd dat ik met dit systeem verder wil. De klantenservice is ook super top als je een probleem hebt dan helpen ze heel graag. Ik vind het een super fijne zaak. Ga zo door miniatuura jullie doen het echt top.

    Groetjes,
    Dennis

Geef een reactie

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.