Artikelen Reacties

MiniatuurA » Techniek

Een bus stop op afroep

Al weer enkel  jaren sta ik met een demo baantje op de treinen beurs in Houten. Dit was een simpel ... … Lees het volledige artikel »

Geplaatst in: Techniek

DC-Car met korte afstand Infrarood sturing

Elke DC-Car auto kan standaard aangestuurd worden door een DCC centrale. Dit kan al gerealiseerd worden met  slechts enkele goedkope ... … Lees het volledige artikel »

Geplaatst in: Besturing

Instellingen van de DC-Car decoders

Instellingen van de DC-Car decoders: De DC-Car decoders kennen een groot aantal parameters die d.m.v. CV’s instelbaar zijn. CV staat voor ... … Lees het volledige artikel »

Geplaatst in: Decoders

Besturing van het DC-Car systeem

De sturing van het systeem kan op verschillende manieren plaats vinden. Dat maakt het dan ook meteen wat ingewikkelder, waardoor ... … Lees het volledige artikel »

Geplaatst in: Techniek

DC-Car PC zender

De DC-Car PC zender stelt u in staat om rechtstreeks vanuit een PC de DC-Car auto’s aan te sturen. Waarom werd de PC zender ontwikkelt? Toen Claus Ilchmann ... … Lees het volledige artikel »

Geplaatst in: Besturing

DC-Car Booster

Met de DC-Car Booster wordt het mogelijk om de DC-Car auto’s over een grotere afstand te kunnen besturen d.m.v. een digitale ... … Lees het volledige artikel »

Geplaatst in: Besturing

DC-Car Functiebouwstenen

Met deze bouwstenen kunnen de auto´s zonder digitale centrale of computer toch aangestuurd worden. De werking In het kort is de werking ... … Lees het volledige artikel »

Geplaatst in: Besturing

Automatische functies in DC-Car decoders

In de DC-Car decoder zijn een aantal automatische functies ingebouwd. De functies worden aangestuurt door 2 magneten die zich in het wegdek ... … Lees het volledige artikel »

Geplaatst in: Besturing, Decoders

Het geniale Anti Botsing Systeem

Met dit systeem loopt de geestelijk vader van het DC-Car systeem, Claus Illchmann, al enkele jaren ver vooruit op de ... … Lees het volledige artikel »

Geplaatst in: Werking

Mogelijkheden van het DC-Car systeem

Het grote voordeel van het DC-Car systeem is dat het zonder meer inzetbaar is op bestaande modelbanen die voorzien zijn van ... … Lees het volledige artikel »

Geplaatst in: DC-Car, Techniek