Artikelen Reacties

MiniatuurA » Wegenbouw

Het werken met magneetband

Magneetband is een flexibel magnetisch materiaal dat in plaats komt van de standaard Faller rijdraad. Het is 3 mm breed, 1 ... … Lees het volledige artikel »

Geplaatst in: Wegenbouw

Het STREETSYSEM wegenbouw systeem voor Faller en DC-Car

Vanaf Januari 2012 is er een nieuw systeem op de markt voor het leggen van magneetband. De naam? STREETSYSTEM Het is een ... … Lees het volledige artikel »

Geplaatst in: Wegenbouw

Streetsystem: Hét wegenbouw systeem voor magneetband

Nog nooit is het zo makkelijk geweest om met rijdende auto’s op de modelbaan te beginnen!! Het aanleggen van wegen voor ... … Lees het volledige artikel »

Geplaatst in: Wegenbouw

Geometrie van de weg

Zegt het spreekwoord niet: “Bezint eer ge begint”? Dat geldt zeker voor het plannen en bouwen van het wegennet op ... … Lees het volledige artikel »

Geplaatst in: Wegenbouw

Splitsingen

  Hoe maak je een splitsing? Voor het maken van splitsingen kun je een aantal regels stellen. Het rijgedrag moet zo vloeiend en ... … Lees het volledige artikel »

Geplaatst in: Wegenbouw

Aanleg FCS Demobaan

Rond de kerst 2008 heb ik op http://www.beneluxspoor.net/ een artikeltje geschreven over het gebruik van een combinatie van magneetband met Fallerdraad en ... … Lees het volledige artikel »

Geplaatst in: Wegenbouw

Onze route vervolgen met…… Magneetband!

De standaard rijdraad van Faller is een mooie vondst om, op een bijna onzichtbare manier, de routes van de voertuigen te ... … Lees het volledige artikel »

Geplaatst in: Wegenbouw