Artikelen Reacties

MiniatuurA » Blog » Een blijde verrassing.

Een blijde verrassing.

Een blijde verrassing.

Zaterdag 11 april was ik weer van de partij om een modelauto, in dit geval een Unimog, om te bouwen tot een rijdend exemplaar voorzien van alle verlichting en sensoren om samen met andere auto’s onafhankelijk op de baan te kunnen rijden. Met andere woorden een DC-Car auto.

Al jaren ben ik een fan van dit systeem en laat ik geen workshop in de verbouwde schapenschuur van Jan Heimensen in Putten voorbij gaan. Ik vind het niet alleen iedere keer weer gezellig om samen met andere enthousiaste hobbyisten samen te bouwen, ook is het nuttig om op cruciale momenten deskundige ondersteuning te krijgen van Wim, Jan of Siegmund. Afhankelijk van het model dat je bouwt, kun je na een of twee workshops met een rijdend model tevreden huiswaarts keren.

Als modelspoor fanaat vind ik het fantastisch om in samenhang met de treinen, auto’s te laten rijden. De combinatie van deze twee werelden is een verrijking van de hobby.
IMG_8475
Ook is het mogelijk een model op bestelling te laten ombouwen. Dit laatste was het geval met een Busch model; de Reddingsbrigade Landrover en wat schetst mijn verbazing, dit bleek het exemplaar te zijn waar de 10.000 ste DC-Car decoder (regelt de besturing van alle processen om de auto en verlichting c.a. te laten werken) wereldwijd werd ingebouwd.

Ter gelegenheid hiervan werd mij dit exemplaar als geschenk aangeboden (zie foto).

Dat ik hierdoor bijzonder aangenaam verrast werd hoeft geen betoog.

Ik kan iedereen aanbevelen het bouwen van een willekeurig model voor geoefende danwel het ombouwen van een reeds rijdend Faller model voor de beginner eens uit te proberen op een workshop in Putten.

Jan Wolters

 

Ook een workshop meemaken? Hier treft u de data: Agenda workshops
Inschrijven voor een workshop?? Dat kan hier: Beschrijving van de dag en inschrijven
 

Geplaatst in: Blog

One Response to "Een blijde verrassing."

  1. […] Tijdens de workshop van 11 April werd de auto met daarin de decoder als geschenk aangeboden aan de niets vermoedende en totaal verraste dhr. Wolters. Lees hier zijn ervaring: Een blijde verrassing. […]

Geef een reactie

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.