Artikelen Reacties

Hartelijk welkom bij MiniatuurA

!!! Op dit moment zijn er werkzaamheden aan de webshop U kunt uw bestellingen via info@miniatuura.nl mailen of bellen met 0630172543 !!!!

Eerst volgende workshop 29 februari

Wij staan ook op de treinenbeurs in Houten.

Een website door modelbouwers, voor modelbouwers. Met deze website willen we u informeren over nieuwe ontwikkelingen en technieken die u helpen om een realistisch weergave van het grote voorbeeld in model te maken. Wij hebben ons vergaand verdiept in het weg verkeer op de modelbaan en zijn daarin dan inmiddels een specialist voor het DC-Car systeem.

Veel van onze producten hebben een uniek karakter en zijn niet zo maar in de winkel om de hoek te koop. Daarom hebben een uitgebreide MiniatuurA webshop waar de producten eenvoudig voor u bestelbaar zijn. Daarnaast kunt u ons vinden op de treinenbeurs in Houten waar we al jaren een stand bemannen.

Iets over onze naam.
Het model, daar draait het om, vandaar dat het eerste deel van onze naam Miniatuur is. Een verkleinde weergave van de 1:1 werkelijkheid. Het achtervoegsel A staat voor Atelier, de plek waar gewerkt word. Hier vergroten onze klanten, via de inmiddels vermaarde workshops, hun kennis en vaardigheden. Dit is ook de plek waar ontwikkeling en productie plaats van een aantal specifieke producten. Al dan niet getriggerd door anderen zetten we leuke ideeën om in een product wat veelal weer via de webshop voor u beschikbaar is. De A zou echter ook kunnen staan voor Attractie. Een attractie op modelbouw gebied. Een diep gekoesterde wens…wie weet …misschien komt het er ook nog eens van…….. .

Inmiddels zijn we, in 7 jaar tijd, van een hobby bedrijfje uitgegroeid tot specialist met klanten over de hele wereld.

Een woord van dank.
Mijn speciale dank gaat uit naar Bart Tigges, Bart heeft geheel belangeloos geholpen met het opzetten van de MiniatuurA website en webshop. Daarnaast is Bart mijn steun en toeverlaat voor het onderhouden aan beiden.
Wij wensen u veel lees plezier, en eh…….. mocht u een leuk idee of product hebben (al dan niet door u of uw club uitgedacht of gemaakt)… laat het ons maar weten.

Jan Heimensen